Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/uitvaartadvieskantoor.nl/public_html/wp-content/themes/uitvaartadvieskantoor/functions.php on line 5837

Uitvaartverzekering afsluiten

Er zijn verschillende manieren om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je kunt online, telefonisch of via een tussenpersoon werken. Op deze site bieden we de eerste handvatten bij een online onderzoek.

Online afsluiten

Een premie online afsluiten is goed te regelen via de verschillende uitvaartverzekering aanbieders. Vrijwel alle aanbieders beginnen met de vraag wat je leeftijd is om een inschatting te maken van de hoogte van de premie. Dit kan je eigen geboortedatum zijn maar ook de datum van degene waar je het voor regelt.

Welke stappen moet je rekening houden bij het online afsluiten?

Hoe wil je dat de uitvaart er ongeveer uitziet?
Welk bedrag wil je verzekeren?
Wil je een jaarlijkse index of juist niet?
Na deze vragen krijg je de eerste indruk van de premie te zien en kun je indien gewenst direct wat afsluiten.

Telefonisch afsluiten

Telefonisch afsluiten kan ook, bel hiervoor het nummer wat op de betreffende sites te zien is.

Adviesgesprek bij u thuis

Je houdt meer van de persoonlijke aanpak en hebt geen zin om je online helemaal te oriënteren? Dat kan natuurlijk ook, in dat geval is een persoonlijk adviesgesprek de beste manier om wat af te sluiten. Bij o.a. Yarden & Monuta bieden ze veel mogelijkheden voor een online adviesgesprek.

Overstappen?

Wil je overstappen van je huidige provider? Dan zal vrijwel iedere nieuwe aanbieder je hier graag bij ondersteunen. Het werven van een nieuwe klant kost een uitvaartverzekeraar veel geld en dat geld investeren ze graag in het vergemakkelijken van je overstap.

Gezondheidsvragen

Iedere uitvaartverzekeraar stelt altijd een aantal gezondheidsvragen. Voor iedereen die je wilt verzekeren in de polis dien je deze vragen in te vullen.

Een aantal voorbeeldvragen:

[unordered_list style=”tick”]

  • Is de verzekerde in de laatste 3 jaar behandeld voor een hartinfarct, herseninfarct of hersenbloeding?
  • Is de verzekerde in de laatste 3 jaar behandeld en opgenomen geweest in een ziekenhuis voor een behandeling van kanker, een HIV-infectie, psychiatrische ziekten of aandoeningen van de longen?
  • Heeft de verzekerde een ziekte of aandoening waarmee de levensverwachting vanaf heden minder dan 3 jaar is?

[/unordered_list]

Deze vragen zijn onderdeel van de medische acceptatie en je bent verplicht deze vragen volledig naar waarheid te beantwoorden. Zonder deze vragen accepteren ze je nieuwe aanvraag niet en kun je de verzekering niet aanschaffen.